JOGI NYILATKOZAT

VINCZE ÜGYVÉD KECSKEMÉT

Dr. Vincze Violetta Orsolya ügyvéd vagyok, 1985. szeptember 10. napján Kecskeméten születtem. Alap -és középfokú tanulmányaimat Kecskeméten végeztem, majd egyetemi tanulmányaimat Szegeden folytattam, így jogi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Állam -és Jogtudományi Karán szereztem 2010-ben. Ügyvédi tevékenységem megkezdése előtt ügyvédjelöltként gyűjtöttem szakmai tapasztalatot.


2014. augusztus 1. napjától a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara tagjaként egyéni ügyvédként tevékenykedem. Ügyvédi munkám legfontosabb jellemzői: naprakész szakmai felkészültség, megbízhatóság, precizitás, szakmai elhivatottság, ügyfélközpontúság, rugalmas és hatékony ügyintézés.

Ezt a honlapot Dr. Vincze Violetta Orsolya, a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamarában 754. lajstromszám alatt és a 36071423 Kamarai Azonosító Szám (KASZ) alatt nyilvántartott egyéni ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott "Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat" tartalmazza.

A honlapon megjelenő tartalom kizárólag tájékoztatásul szolgál, tehát nem minősül egyedi vagy általános jellegű jogi tanácsadásnak, illetve ajánlattételnek vagy ajánlattételre történő felhívásnak és az ügyvédi megbízás elfogadásának sem.

Ezen honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutatkozzam és ügyvédi tevékenységemről kizárólag tájékoztató jellegű információval szolgáljak. Jelen weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalását figyelembe véve készült.

Nem vállalok felelősséget olyan döntésért, illetve annak következményeiért, amelyet a honlapom látogatója kizárólag a honlapon megjelenő tartalomra és információra alapoz. A honlap teljes szöveges, képi- és grafikai tartalma szerzői és személyiségi jogi védelem hatálya alatt áll. A honlapon található tartalom jogosulatlan felhasználása szankciót vonhat maga után.

Az Adatkezelési Szabályzatot és Tájékoztatót itt olvashatja: